Αν είσαι χορτοφάγος, σίγουρα θα γνωρίζεις το πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιο delivery. Τις περισσότερες φορές μάλιστα περιορίζεσαι απλά στο να παραγγέλνεις κάποια σαλάτα, ενώ η υπόλοιπη παρέα σου απολαμβάνει τα σάντουιτς της. Παρόλα αυτά, το φαγητό από το γυράδικο δεν χρειάζεται να είναι απαγορευτικό για σένα. Υπάρχουν πολλές επιλογές που θα σε γεμίσουν, ενώ παράλληλα θα είναι και γευστικότατες.

Στα Marki’s Food αναγνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί νόστιμο και γρήγορο φαγητό για χορτοφάγους. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε πιάτα κατάλληλα για όσους δεν τρώνε το κρέας.

 

Τι σας προτείνουμε από το μενού μας

 

Κρητικός Ντάκος

Αν συνεχίζεις να τρως γαλακτοκομικά, η σαλάτα αυτή είναι το ιδανικό πιάτο για να χορτάσεις και να ικανοποιηθείς γευστικά. Περιλαμβάνοντας παξιμάδι, ντομάτα, τυρί κι ελιές, ο κρητικός ντάκος είναι από τις πιο λαχταριστές σαλάτες.

Μαρούλι

Είτε σκέτο, είτε ανακατεμένο με ρόκα, το μαρούλι είναι η κλασική επιλογή όλων των χορτοφάγων. Ακόμα και αν δεν τρως γαλακτοκομικά, είναι μια σαλάτα που σίγουρα θα την ευχαριστηθείς. Αν όμως προτιμάς λίγο τυρί στη σαλάτα σου, τότε μπορείς να προσθέσεις και παρμεζάνα. Έτσι, θα προσθέσεις έξτρα γεύση, ενώ παράλληλα δεν θα τρως σκέτο μαρούλι.

Καυτερή πιπεριά

Αν και ορεκτικό, αυτό το πιάτο ενδείκνυται για την γεύση του. Σου προτείνουμε μάλιστα να παραγγείλεις αρκετές πίτες, μιας και δεν θα χορταίνεις να βουτάς μέσα. Συνδυάζεται ιδανικά με μια σαλάτα και ένα αναψυκτικό, μιας και είναι αρκετά πικάντικο.

Πατατόπιτα σε Σάντουιτς

Επειδή είσαι χορτοφάγος, δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ένα σάντουιτς, όπως η υπόλοιπη παρέα σου. Η πρώτη σου επιλογή στο σάντουιτς είναι αυτό που δεν περιλαμβάνει καθόλου κρέας. Γεμάτο με πατάτες, ντομάτα, σως και κάποια αλοιφή, σίγουρα δεν χάνει γευστικά σε τίποτα.

Καλαμαράκια σε Σάντουιτς

Αν πάλι προτιμάς να υπάρχει κάποιου είδους «κρέατος» μέσα στο σάντουιτς σου, τότε έχεις ακόμα μία επιλογή. Τα καλαμαράκια είναι μια φοβερή εναλλακτική για το κρέας. Με την πλούσια γεύση τους, τα τηγανητά καλαμαράκια θα σε ικανοποιήσουν γευστικά. Μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, το σάντουιτς αυτό είναι τόσο λαχταριστό και χορταστικό, που ακόμα και οι μη χορτοφάγοι φίλοι σου θα μπουν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν.

Καλαμαράκια μερίδα

Αν πάλι ένα σάντουιτς δεν είναι αρκετό για να ικανοποιήσει την πείνα σου, έχεις την επιλογή να παραγγείλεις μια μερίδα τηγανητά καλαμαράκια. Συνοδευμένα με μπόλικες πατάτες τηγανητές, ντομάτα, μαρούλι και σως, είναι ένα πλήρες γεύμα.

Στα Marki’s Food για σένα που είσαι χορτοφάγος έχουμε προσθέσει αυτά τα πιάτα στο μενού μας, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ορέξεις σου . Για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση του φαγητού σου, μην ξεχάσεις να παραγγείλεις έξτρα πίτες, πατάτες τηγανητές, σαλάτα και κάποιο αναψυκτικό. Έτσι, το delivery από γυράδικο θα είναι ακόμα και για σένα η καλύτερη επιλογή.

X