Τα πιτόγυρα της καρδιάς μας θα τα βρείτε στο Marki’s Food. Είναι ένα από τα αγαπημένα  και πιο χαρακτηριστικά street food της χώρας μας. Η πίτα γύρο είναι ένα πλήρες γεύμα, νόστιμο, οικονομικό και τη βρίσκεις παντού. Τα πιτόγυρα έχουν αποτελέσει πόλο έλξης μικρών και μεγάλων για μια ευκαιρία συνάντησης με την παρέα μας.

Ας ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι είναι αρκετά χορταστικό και είναι ένα πλήρες γεύμα χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο συνοδευτικό μιας και έχει ήδη πατάτες. Βέβαια, σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το ποια υλικά θες να περιέχει το σάντουιτς και ποια όχι. Το Marki’s Food δεν σε περιορίζει πουθενά, φτιάχνεις το σάντουιτς που θες και αγαπάς περισσότερο.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα στην επιλογής του σάντουιτς είναι ότι μπορείς οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και σε ένα lunch break από τη δουλειά σου να κάνεις ένα γρήγορο χορταστικό γεύμα. Επίσης, μπορείς να παραγγείλεις είτε να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Marki’s Food στον Εύοσμο, Δελφών και Πολίχνη. Το καλύτερο κομμάτι της όλης διαδικασίας είναι ότι γίνεται γρήγορα και σε περίπτωση που βιάζεσαι είναι η άμεση λύση.

Έχουμε παρατηρήσει πως η νεολαία έχει μεγάλη αδυναμία στο σάντουιτς και πιο συγκεκριμένα στο χοιρινό γύρο. Τα νέα παιδιά τείνουν να τρώνε και να περπατάνε ταυτόχρονα! Ο γύρος είναι το μοναδικό χορταστικό φαγητό που μπορείς να φας στο χέρι. Δεν τους αρέσει να περιορίζονται και συνήθως θέλουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, μιας και τα περισσότερα παιδιά είναι υπερκινητικά. Αν λοιπόν κι εσύ είσαι έτσι, πεινάς αλλά θες να φας στο χέρι, έλα να μας βρεις στην Δελφών 180, Μεγάλου Αλεξάνδρου 30, ή Α. Στρατιώτη 74.

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ONLINE

Εάν από την άλλη θες να απολαύσεις στο σπίτι σου το πιτόγυρο κι όχι στο χέρι, ή απλά βαριέσαι να βγεις έξω, επειδή έχεις χαλαρώσει στο σπίτι για να αγοράσεις το αγαπημένο σου σάντουιτς, δεν υπάρχει πρόβλημα, το Marki’s Food κάνει το πιο γρήγορο delivery. Παρήγγειλε online και κέρδισε 10% έκπτωση για κάθε παραγγελία.

Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ

Επιπλέον είναι οικονομικό, και έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή πολλών φοιτητών. Κακά τα ψέματα οι πρωτοετής φοιτητές προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στην διαχείριση των χρημάτων. Στις αρχές είναι πάντα δύσκολα, όχι μόνο ως προς τα οικονομικά αλλά κι ως προς τη δυσκολία που συναντάνε στη μαγειρική. Απευθύνονται σε φαγητά πιο οικονομικά όταν είναι να παραγγείλουν, για αυτό και πολλές φορές η λύση τους είναι το σάντουιτς. Για τους φοιτητές, είναι μια ευρείας κατανάλωσης επιλογή, για να κόψουνε την πείνα μετά από βραδινές εξόδους.

Για τους απαιτητικούς που δεν θέλουν τον κλασσικό γύρο χοιρινό, η ποικιλία είναι αρκετά μεγάλη στο Marki’s Food. Βρίσκεις από γύρο κοτόπουλο μέχρι μπριζολάκι χοιρινό, και όλες τις επιλογές μπορείς να τις βρεις εδώ. Συναντούν τις ανάγκες όλων των ανθρώπων αναλόγως με τις προτιμήσεις τους.

Ο γύρος είναι το εθνικό μας street food, κι εμείς με τη σειρά μας το σεβόμαστε και το μεταχειριζόμαστε με αγάπη, όπως του αξίζει. Επισκεφτείτε μας στα προαναφερθέντα καταστήματα κι εμείς θα σας υποδεχτούμε με χαμόγελο και φιλική εξυπηρέτηση όπως πάντα.

X