Τα ψητά είναι το νούμερο ένα φαγητό που παραγγέλνουμε online. Είναι χορταστικά και αν προτιμήσουμε το κατάλληλο γυράδικο, τότε θα είναι και καλοψημένα. Η ποιότητα του κρέατος παίζει μεγάλο ρόλο στο γευστικό αποτέλεσμα. Αυτό το γνωρίζουμε καλά στα Marki’s Food και για το λόγο αυτό, δίνουμε μεγάλη βάση στην επιλογή ποιοτικών κρεατικών.

Για ένα σωστό γεύμα όμως, τα κρεατικά θα πρέπει να συνοδεύονται και από τα κατάλληλα συνοδευτικά. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν.

Τι σας προτείνουμε

Το κρέας είναι ο κυρίαρχος του τραπεζιού. Παρόλα αυτά, τα συνοδευτικά είναι αυτά που ανεβάζουν το γεύμα σε άλλο επίπεδο. Ας δούμε με τι μπορείτε να συνδυάσετε τα ψητά σας:

Σαλάτες 

H καλύτερη συνοδεία για τα ψητά είναι μια σαλάτα. Εδώ έχετε πολλές επιλογές, ανάλογα με τα γούστα σας. Η κλασική αγγουροντομάτα, η χωριάτικη και ο κρητικός ντάκος είναι σταθερές επιλογές. Αν θέλετε κάτι με πρασινάδα, τότε το μαρούλι σκέτο ή με ρόκα, είναι για εσάς. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο πλούσιο, μπορείτε να δοκιμάσετε τη σαλάτα του σεφ, τη σαλάτα του Καίσαρα ή την δική μας Markisia Salad.

Ορεκτικά

Δεν διανοούμαστε ψητά χωρίς πίτες. Είναι τόσο κλασικό συνοδευτικό, που είναι από αυτά που μπαίνουν αυτόματα στην παραγγελία. Οι μερακλήδες όμως θα βρουν κι άλλο τρόπο για να χρησιμοποιήσουν τις πίτες. Η καυτερή πιπεριά είναι ένα εξαιρετικό ορεκτικό που ενδείκνυται για βουτιές. Για πιάτο τυριού στο τραπέζι μπορείτε να δοκιμάσετε τις κασεροκροκέτες ή να προτιμήσετε την κλασική φέτα.

Πατάτες Τηγανητές

Οι τηγανητές πατάτες είναι μια κατηγορία από μόνες τους. Μαζί με τις πίτες, είναι από τα συνοδευτικά που απλά μπαίνουν σε μια παραγγελία ψητών. Τραγανιστές και λαχταριστές, είναι αυτό που χρειάζεσαι ανάμεσα στις μπουκιές κρέατος.

Αλοιφές

Ένα άλλο πιάτο που πρέπει να έχει ένα τραπέζι με ψητά είναι τουλάχιστον ένα είδος αλοιφής. Αυτή που έρχεται κατευθείαν στο μυαλό είναι φυσικά το τζατζίκι. Παράλληλα όμως υπάρχουν και αρκετές άλλες που ταιριάζουν υπέροχα με τα κρεατικά. Προτείνουμε την πάπρικα, τη χτυπητή και τη μελιτζανοσαλάτα. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τη ρώσικη σαλάτα, την ουγγαρέζα και την αγγουρομαγιονέζα.

Ποτά – Αναψυκτικά

Το τραπέζι μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με την προσθήκη ποτών και αναψυκτικών. Αν προτιμάτε τα αλκοολούχα ποτέ, τότε δεν υπάρχει καλύτερο ποτό από την μπίρα για να συνοδεύσετε τα κρεατικά σας. Όσο πιο παγωμένη είναι, τόσο το καλύτερο. Αν όμως θέλετε κάποιο αναψυκτικό, τότε έχετε πολλές επιλογές ανάλογα με το γούστο σας. Σε κάθε περίπτωση, παραγγείλτε μια σόδα για το τέλος του φαγητού σας.

Μια ποικιλία κρεατικών χρειάζεται και τα σωστά συνοδευτικά για να αναδειχθεί. Μια σαλάτα, ορεκτικά, πατάτες και ποτά, ολοκληρώνουν το τραπέζι. Για να ικανοποιηθείτε πλήρως από το γεύμα σας, δεν πρέπει να παραλείψετε κανένα από αυτά.

Στα Marki’s Food θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο στα κρέατα όσο και στα συνοδευτικά. Έτσι, θα δημιουργήσετε την ποικιλία κρεατικών που προτιμάτε. Εμείς φροντίζουμε να έχετε καλοψημένα κρέατα που θα σας ικανοποιήσουν. Παράλληλα, έχουμε ετοιμάσει πιάτα που να ταιριάζουν με αυτά τα ψητά και να απογειώσουν το γευστικό αποτέλεσμα.

X