Αρχικά πώς μπορεί κανείς να μην αγαπά τα υπέροχα, λαχταριστά και ζουμερά burgers. Επίσης, είναι η εύκολη και γρήγορη λύση όταν πεινάς και δεν ξέρεις τι να φας. Από τον πιο μικρό έως και τον πιο μεγάλο, τα burgers είναι μια από τις πρώτες επιλογές για ένα γρήγορο γεύμα έξω ή στο σπίτι παραγγέλνοντας delivery.

Ποσότητα

Συναντάς μεγάλη ποικιλία, από το Black Burger για τους καινοτόμους φίλους μας μέχρι και το Μεσογειακό Burger για τους πιο παραδοσιακούς! Υπερκαλύπτεται η γκάμα που ικανοποιεί κάθε γούστο, γεύση και προσωπικότητα! Η ποσότητα του φαγητού που γεμίζεις το burger μπορεί να είναι σχεδόν απεριόριστη. Τα βρίσκεις σε διάφορα μεγέθη, από μικρό έως και Τεράστιο, για να ικανοποιήσει το αίσθημα της πεινάς σας.  Είναι αδιαμφισβήτητα χορταστικά και υπέρ αρκετά και μόνα τους για να μείνεις ευχαριστημένος.

Προσιτές Τιμές

Σε αντίθεση με τα ντελικάτα sushi, για τα burgers δεν χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι σου στην τσέπη. Είναι εξαιτίας αυτού του καλοπροαίρετου πιάτου που είμαστε σίγουροι ότι δεν θα πεινάμε, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολα περνάμε με τα οικονομικά μας. Ιδίως οι νέοι φοιτητές που μένουν μακριά από το σπίτι τους και ακόμα δεν έχουν μπει στο πνεύμα της διαχείρισης των χρημάτων σωστά, το burger θα είναι πάντα ο ήρωας με την κάπα για να τους σώσει.

Συνοδευτικά

Όταν παραγγέλνεις φαγητό και σου φέρνουν μαζί του ένα πλούσιο συνοδευτικό είναι μια ευχάριστη έκπληξη που όλοι απολαμβάνουμε και εκτιμάμε. Τα συνοδευτικά, όπως είναι οι τηγανητές πατάτες τα τιμάμε πάντα και ιδίως όταν πεινάμε πολύ. Πέραν αυτού το burger και οι τηγανητές πατάτες με το αγαπημένο σου ποτό είναι ένα ικανοποιητικό γεύμα που μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις με έναν φίλο ή φίλους καθώς συζητάτε ή χαλαρώνετε.

Νόστιμα

Είναι σχεδόν εθιστικά νόστιμα! Το ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι που ψάχνεις θα το βρεις στο Chicago Burger, το χειροποίητο ζουμερό μπιφτέκι θα το βρεις στο Marki’s Burger, τις πικάντικες γεύσεις που ψάχνεις θα τις βρεις στο Chili Mexican Burger, το ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο στο Marki’s Chicken, το σνίτσελ χοιρινό στο Marki’s Pork Schnitzel Burger, το μπριζολάκι χοιρινό στο Marki’s Steak Burger, το σνίτσελ κοτόπουλο στο Marki’s Σνίτσελ Κοτόπουλο. Υπάρχουν όλες οι νόστιμες επιλογές αναλόγως με τις ορέξεις που έχεις εκείνη τη στιγμή.

Είναι γρήγορα

‘Όλοι ξέρουμε το πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ένας πεινασμένος άνθρωπος, ή το πόσα νεύρα μπορεί να έχει. Η αλήθεια είναι πως λίγο φοβόμαστε….Για αυτό και είμαστε γρήγοροι! Τα  Marki’s Food σε εξυπηρετούν άμεσα και γρήγορα στις περιοχές Δελφών, Εύοσμος και Πολίχνη. Δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο και να μείνεις νηστικός για πολύ ώρα, άλλωστε ξέρουμε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος στις μέρες μας.

Ξέρουμε ότι τα Burgers είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές μικρών και μεγάλων. Για αυτό και φροντίζουμε να είναι πάντα νόστιμα και να φτάνουν γρήγορα στην πόρτα σας. Τώρα στο Marki’s Food με online παραγγελία κερδίζεις 10% έκπτωση και ισχύει για όλο το μενού.

 

X