Η νηστεία προ Χριστουγέννων πλησιάζει και είναι αρκετοί αυτοί που επιλέγουν να νηστέψουν. Σε αυτή την περίπτωση, αυτοί που νηστεύουν καταλαβαίνουν πως είναι πολύ δύσκολο να βρουν κάποιο Delivery που να τους φέρνει νηστίσιμο φαγητό. Παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε φαγητό από γυράδικα που να είναι κατάλληλο για την περίοδο της νηστείας. Υπάρχουν βέβαια περιορισμοί, μιας και δεν μπορείτε να καταναλώσετε γαλακτοκομικά. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως μοναδικές σας επιλογές είναι οι σαλάτες.

Στα Marki’s Food αναγνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί νόστιμο Delivery για την περίοδο της νηστείας. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε πιάτα κατάλληλα για όσους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν νηστεία.

Το μενού μας για την περίοδο της νηστείας
Λαχανικά

Μαρούλι: είναι μια κλασική επιλογή για όσους νηστεύουν. Για να ανακατεύσετε την γεύση αυτής της σαλάτας, μπορείτε επίσης να την παραγγείλετε ανακατεμένη με ρόκα. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει η παρμεζάνα με την οποία σερβίρεται συνήθως, είναι μια σαλάτα που σίγουρα θα σας ικανοποιήσει γευστικά.

Καυτερή πιπεριά: ένα αρκετά πικάντικο ορεκτικό, που όμως είναι τόσο γευστικό που θα εκπλαγείτε από το πόσο νόστιμη μπορεί να γίνει η νηστεία σας. Αν παραγγείλετε αυτό το πιάτο, καλό θα ήταν να το συνοδεύσετε με αρκετές έξτρα πίτες. Συνδυάστε το με μια σαλάτα και ένα αναψυκτικό για ένα πλήρες γεύμα.

Σάντουιτς και μερίδες

Πατατόπιτα σε Σάντουιτς: η νηστεία είναι μια περίοδος δύσκολη στο φαγητό, μιας και πολλές συνηθισμένες τροφές απαγορεύονται. Αυτό όμως δεν κάνει τα σάντουιτς απαγορευτικά. Στα Marki’s Food έχουμε δημιουργήσει σάντουιτς ακριβώς για αυτή την περίοδο. Ένα από αυτά, είναι το απλό σάντουιτς χωρίς καθόλου κρέας. Στη θέση του θα βρείτε μπόλικες τηγανιτές πατάτες, ντομάτα και σως. Παρ’ όλο που είναι απλό, συνεχίζει να είναι πολύ γευστικό.

Καλαμαράκια σε Σάντουιτς: αλλά και πάλι, ακόμα και αν δεν θέλετε το σάντουιτς σας να είναι σκέτο, υπάρχει κι άλλη επιλογή. Τα τηγανιτά καλαμαράκια είναι ένα κλασικό πιάτο για την περίοδο της νηστείας και είναι μια φοβερή επιλογή για να βάλετε στο σάντουιτς σας. Με τη γεύση που προσφέρουν, αυτό είναι ένα σάντουιτς που ενδεχομένως να λιγουρεύεστε ακόμα και όταν δεν νηστεύετε.

Καλαμαράκια μερίδα: για την περίπτωση που χρειάζεστε μεγαλύτερη ποσότητα, τότε μπορείτε να παραγγείλετε μια μερίδα τηγανιτά καλαμαράκια. Αυτό το πιάτο δεν θα μπορούσε να λείπει από το νηστίσιμο μενού μας. Τα καλαμαράκια συνοδεύονται από μπόλικες πατάτες τηγανιτές, ντομάτα, μαρούλι και σως. Με αυτό το πιάτο δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να χορτάσετε.

Στα Marki’s Food έχουμε προσθέσει αυτές τις επιλογές για Delivery, μιας και η νηστεία προ Χριστουγέννων είναι μια απαιτητική περίοδος. Είναι δύσκολο να βρείτε delivery που να προσφέρει πιάτα κατάλληλα για τη νηστεία. Αντί να καταφεύγετε σε μια σκέτη μερίδα τηγανιτές πατάτες, μπορείτε πλέον να απολαύσετε γευστικά πιάτα. Συνοδεύστε το σάντουιτς ή τη μερίδα σας με έξτρα πίτες, πατάτες τηγανιτές, σαλάτα και κάποιο αναψυκτικό. Με αυτό τον τρόπο θα ικανοποιήσετε την πείνα σας ακόμα και σε αυτή την περίοδο.

X