Όλοι μας κάνουμε food delivery. Άλλοι σε καθημερινή βάση, άλλοι σε εβδομαδιαία κι άλλοι σε μηνιαία. Όλοι μας πέφτουμε με τα μούτρα στο ζεστό, λαχταριστό φαγητό μόλις έρθει η παραγγελία. Πόσοι, όμως, από εμάς έχουμε αναρωτηθεί, πώς είναι η μέρα των delivery boys.

Εκ πρώτης όψεως θα πει κάποιος: «Μα καλά, τι σχέση έχουν τα delivery boys με τον έρωτα;»

Wait for it…

 

Και τα 2, τα περιμένεις όσο τίποτα άλλο στη ζωή

 

Όταν μιλάμε για ντελίβερι, δύο φαγητά μας έρχονται στο μυαλό: Γύρος και Πίτσα. Βέβαια, ότι κι αν περιλαμβάνει η παραγγελία σου, από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να παραγγείλεις, νιώθεις πως ο ντελιβεράς δεν έρχεται με μηχανάκι, αλλά πάνω στο άσπρο του άλογο. Όπως τα κορίτσια περιμένουν τον πρίγκιπα και τα αγόρια την πριγκίπισσα, έτσι κι εμείς. Με κάθε μηχανάκι που ακούμε η καρδιά μας σκιρτίζει, πιστεύοντας πως είναι η παραγγελία μας.

 

Και τα 2, έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις

 

Και εκεί που έχεις απελπιστεί, έχοντας περάσει πολλοί άνθρωποι από τη ζωή σου, αλλά κανείς δεν ήταν ο «ένας» ή «μία». Αντίστοιχα, έχοντας ακούσει πάνω από 50 μηχανάκια να περνάνε, αλλά κανένα δεν είναι το δικό σου, έρχεται ξαφνικά εκείνη η μαγική-ξεχωριστή στιγμή. Το κουδούνι χτυπάει… Η παραγγελία σας!

 

Και τα 2, φέρνουν την αληθινή ευτυχία

 

Η ευτυχία ξεκινάει από την αρχή κιόλας, όταν βρεις το κατάλληλο deal ή εκεί που σου έχει ανοίξει η όρεξη μεταμεσονύκτια και βρίσκεις 24ωρο delivery.
Η στιγμή εκείνη που έχουν έρθει τα Burgers ή το pita club σου, με την πρώτη κιόλας μπουκιά ξεφεύγεις από τα άγχη της καθημερινότητας. Όπως ο έρωτας δημιουργεί την σφοδρή επιθυμία, την έλξη και προσκόλληση, που σε κάνει να νιώθεις σα μικρός θεός, άτρωτος και ανίκητος, έτσι και το σάντουιτς με γύρο κοτόπουλο ή χοιρινό σε απογειώνει.

Αν δεν σε έχουν πείσει τα παραπάνω επιχειρήματα μάθε πως σε πολλές χώρες του εξωτερικού οι διανομείς φαγητού ονομάζονται bike delivery riders, καθώς κάνουν τις διανομές με το ποδήλατο.

Στις 12 η ώρα το βράδυ Κυριακής σε πιάνει μία ξαφνική λιγουρίτσα. Με μία πληθώρα γεύσεων, το μόνο δύσκολο της υπόθεσης είναι το τι θα διαλέξεις. Σύντομα, τα delivery boys θα έρθουν και θα σου φέρουν την παραγγελία σου. Με ήλιο, με βροχή και χιόνι, είτε έχει κίνηση είτε όχι, θα είναι έξω από την πόρτα σου το συντομότερο δυνατόν.

Χαρακτηρίζονται και όχι άδικα ως αόρατοι ήρωες. Είτε ψάχνεις φαγητό στο κέντρο, στα δυτικά, είτε στα ανατολικά θα είναι πάντα εκεί για σένα.

Για αυτό το λόγο τα delivery boys πρέπει να τα αγαπάμε λίγο παραπάνω.

 

 

 

Menu Markis Food

X